home Dyr, Dyrepleje, Helse & Sundhed, Hobby & Fritid, Hundeudstyr, Husdyr, Kæledyr, Mad Køb Carnilove hundefoder hos Dyrelageret

Køb Carnilove hundefoder hos Dyrelageret

Er du hundeejer? I så fald kan der næppe herske tvivl om, at du vil din hund det allerbedste. Og hvad er det bedste, tænker du måske så. Det bedste for din hund er sund mad, der frem for alt stemmer overens med det mad, din hund ville kunne få fra naturen. For at sikre at din hund får denne slags mad, kan du købe hundefoder fra mærket Carnilove – som kan købes hos Dyrelageret. Carnilove hundefoder er især karakteriseret ved en ting: naturlighed.

Carnilove hundefoder – når det skal være naturligt

Carnilove hundefoder – når naturen kalder. Carnilove hundefoder er lavet på en måde, så der altid tages højde for din hunds natur. Produktet består med andre ord af et bredt spektrum af nøje udvalgte typer af kød fra vildt. Der er tale om kød fra fx rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks – og andre lignende dyr. På denne måde er der sørget for, at produktet svarer til sammensætningen af det naturlige bytte, en hund kunne erobre, og herved sørges der for, at hunden får de vigtige aminosyrer, som hunden har brug for.

Carnilove hundefoder – uden kartofler og korn

Endnu en humle med Carnilove hundefoder er, at det er skabt med hensyntagen til den samhørighed, der kan eksistere mellem mennesker og hunde. Ingredienserne i Carnilove hundefoder, og ikke mindst mængden af disse ingredienser, er skabt med hundens kost for øje, sådan som denne var, før landbruget blev indført. Dette skal imidlertid ikke misforstås: Produktionen er nemlig stadig baseret på de nyeste processer og teknologier. Resultatet er yderst positivt: Carnilove hundefoder er nemlig helt frit for korn og kartofler. Produktet består således af 70 procent kød fra vildt og 30 procent skovbær, grøntsager og urter.

Hvad er grunden til, at hunden ikke nødvendigvis har godt af kartofler og korn, tænker du måske.

Hunden har ikke godt af det pga., at hunden ikke kan udnytte den ekstra energimængde, der er i kartofler og korn. Denne ekstra mængde energi oplagres derfor som fedt i kroppen. Dette kan skabe overvægt og forskellige sygdomme, herunder diabetes. Med Carnilove hundefoder kan der trækkes linjer tilbage til de vilde hundes naturlige kilder til at finde føde. Og disse kilder indeholder altså ikke af almindelige kornsorter eller kartofler. Det har Carnilove hundefoder taget højde for med sit produkt.

Hvad indeholder Carnilove hundefoder så mere, tænker du måske. Foderet indeholder Psyllium, Schidigera og Yucca. Dette har en stor fordel, eftersom det er med til at understøtte fordøjelsen. Herudover indeholder Carnilove hundefoder ølgær. Ølgær har den store fordel, at det er et naturligt middel mod parasitter.

Carnilove: Hundefoder med vildt

Ved du, hvad muskler kræver for at kunne vokse? Proteiner. Derfor er Carnilove hundefoder et godt valg til din hund. Produktet består nemlig af kød fra vildt. Dette kød er med andre ord vigtige kilder til optag af proteiner. Ved at købe Carnilove hundefoder-produkterne sikrer du en ting: at din hund får mulighed for indoptagelse af de nødvendige kvalitetsproteiner.

Carniloves hundefoder-produkter består imidlertid også af flere ting end vildt, fx lakseolie. Lakseolie har den fordel, at det er meget rigt på Omega-3-fedtsyrer. Disse fedtsyrer er med til at styrke samt understøtte et sundt nerve- og hjertekar-system. Samtidig sørger omega-3-fedtsyrerne for at give hunden en sund hud og sund pels.

Carnilove hundefoder er et godt produkt for dig, hvis du gerne vil garanteres et kvalitetsprodukt, som giver din hund en hundefoder-sammensætning, der ikke indeholder kemikalier, konserveringsmidler eller farvestoffer.

Dyrelageret: Forhandler af Carnilove hundefoder

Du behøver ikke at være i tvivl om, hvor du kan købe Carnilove hundefoder. Det kan du nemlig købe hos firmaet Dyrelageret, der er lokaliseret i Hirtshals, og som også har en webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *