home Trykkeri Skal vi vælge keyhangers eller kasketter med tryk som reklamegave?

Skal vi vælge keyhangers eller kasketter med tryk som reklamegave?

Jeg er direktør for et mindre firma, og vores målgruppe er unge mellem 13 og 20. Vi har netop modtaget et rigtig godt tilbud fra et trykkeri, der tilbyder at lave reklamegaver til os for ikke ret mange penge. Vi diskuterer lige nu, hvad vi skal få lavet på trykkeriet, og valget står nu mellem keyhangers eller kasketter med tryk.

Da vores målgruppe netop er de unge, vil vi gerne ramme dem bedst muligt. Jeg har selv en søn, der er i den aldersgruppe, og han og vennerne har tit keyhangers hængende ud af bukselommerne. Det gælder også for pigerne, i øvrigt, hvor kasketter med tryk måske er noget, der passer bedst til drenge.

Jeg synes i hvert fald, det er virkelig svært at beslutte sig. Jeg observerer som sagt en masse unge mennesker med keyhangers, men det er tit, jeg ikke kan se, hvad der står på lige ved første øjekast. Det kan selvfølgelig også bare være fordi jeg ser dårligt.

Men med kasketter med tryk tror jeg det bliver nemmere at se vores logo og firmanavn. Måske vi bare skulle få trykt begge dele og så dele gaverne ud til vores potentielle kunder, så vi kan blive set derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *