home Hus og Have Kennel Hamann giver Thomas’ familie et nyt familiemedlem

Kennel Hamann giver Thomas’ familie et nyt familiemedlem

En af mine venner købte en hund den anden dag, hos et sted der hedder Kennel Hamann. Det var en gårdhund af en slags, som han har talt om at købe i et stykke tid nu. Thomas og hans familie er rigtig glad for den. De har kaldt ham Buller og du kan tro at Buller er den dejligste hund.

Når jeg fortæller dig om dette, kære læser, er det såmænd blot for at dele min vens glæde og ligeledes videreformidle hans gode erfaringer. For når man køber en hund, uanset om man er førstegangskøbere eller ej, vil man gerne have en kyndig hjælp fra det sted, man har købt hunden. Hos Kennel Hamann var det præcis det Thomas fik.

Kennel Hamann gav min ven gode råd og anvisninger om Bullers første dage og første år. De gav også adskillige tilbud til at hjælpe hunden til trivsel og samtidig gøre det nemmere for familien. Bl.a. tilbød Kennel Hamann min ven hvalpetræning og henvisning til en dyrlæge de arbejdede sammen med.

Thomas er meget glad for Buller og jeg er sikker på at Buller nok skal bringe min ven Thomas og hans familie mange gode stunder og blive en ven for alle i familien.

Læs mere om Kennel Hamann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *