home Hårpleje, Personlig Pleje Kender du Anne Marie Borlind?

Kender du Anne Marie Borlind?

For nogle få dage siden var jeg nede i byens materialist fordi jeg skulle købe lidt sæbe og shampoo, og da jeg kom op til kassen, spurgte ekspedienten mig, om jeg kendte Anne Marie Borlind.

Jeg blev først en lille smule forvirret, da jeg selvfølgelig troede, det var en person, hun snakkede om, og jeg forstod ikke, hvorfor hun spurgte mig om det, da jeg aldrig havde set ekspedienten før eller hørt om nogen, der hed sådan. Og jeg synes selv, jeg plejer at være god til at huske ansigter og navne.

Det viste sig dog i stedet at være et tysk mærke, der fører hud- og kropsplejeprodukter, og ekspedienten ville faktisk bare anbefale mig produkterne i serien fra Anne Marie Borlind fordi jeg udelukkende havde gået efter økologiske og naturlige produkter i butikken, og naturlighed var netop, hvad denne serie stod for, fortalte hun.

Det endte med, jeg fik to produkt prøver, shampoo og balsam, fra kropsplejeserien Anne Marie Borlind med hjem, og jeg synes umiddelbart, det virker som et rigtig godt mærke, der ikke indeholder en masse unødvendige tilsætningsstoffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *