home Hudpleje Jeg blev anbefalet at bruge Juhldal til min hudpleje

Jeg blev anbefalet at bruge Juhldal til min hudpleje

Her i sidste uge tog jeg ned til byens materialist for at få nogle gode råd om min hudpleje. De plejer at være rimelig gode til at spotte ens hudtype og til at vejlede en om, hvad for noget creme, man bør bruge. Jeg fik anbefalet noget, der hedder Juhdal, som åbenbart skulle være rigtig godt for min hud.

Grunden til, jeg fik anbefalet et specielt mærke og ikke bare en bestemt type creme, var nok at de netop havde Juhldal cremerne på tilbud lige for tiden. Det skal dog lige siges, at jeg er rigtig glad for, at det var netop dette mærke, jeg blev anbefalet at bruge til min hudpleje, for jeg kan allerede mærke, hvordan min hud bliver renset og føles sundere end før.

Jeg havde ellers ikke gået op i hudpleje før, hvilket efterhånden var blevet ret tydeligt, så jeg skulle tage mig godt og grundigt sammen, da jeg skulle spørge om det nede i forretningen. Heldigvis er de ekspedienter, der står i materialisten, jo vant til at guide og vejlede alle deres kunder, og jeg er sikker på, jeg har gjort et rigtig godt køb til min hud ved at investere i cremerne fra Juhldal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *