home Hårpleje Moroccanoil og produkter fra Joico k-pak har reddet mit hår

Moroccanoil og produkter fra Joico k-pak har reddet mit hår

Hvad gør man, når man har skadet sit hår ved at glatte det hver eneste dag i årevis? For nogle år siden glattede jeg mit hår i tide og utide – nogle gange flere gange om dagen! Efter et stykke tid begyndte mit hår at se slidt ud, og det hjalp ikke meget at få det klippet. Min frisør anbefalede mig at bruge Joico k-pak hårprodukter mod skadet hår, og det er en serie, jeg stadig bruger kombineret med moroccanoil.

I dag er mit hår sundt og velplejet, hvilket faktisk overrasker mig en del. Til sidst stod det nemlig rigtigt slemt til. Jeg var begyndt at fælde enormt meget, og det hår der rent faktisk var tilbage var helt slidt og tørt, men Joico k-pak og moroccanoil har virkelig gjort underværker.

Det er lidt tragikomisk, men hver eneste gang jeg ser en pige på gaden med slidt hår, får jeg bare lyst til at gå over og bede hende om at købe Joico k-pak og moroccanoil, men det ville måske virke lidt underligt.

Efter oplevelsen hvor jeg mistede meget af mit hår, besluttede jeg mig for, at jeg aldrig nogensinde ville glatte mit hår igen, men i dag glatter jeg det altså engang imellem, men håret kan sagtens tåle det, da jeg altid bruger Joico k-pak og moroccanoil efterfølgende.

Moroccanoil kan bruges til alle hårtyper, og jeg bruger det udelukkende for den flotte glans, det giver håret. Jeg er mørkblond, men ville ønske mit hår var helt lyst, og moroccanoilen får det til at se ud som om, at mit hår er lysere, end det faktisk er. Super smart!

Jeg bruger som sagt stadig Joico k-pak produkterne, men ikke hver dag. Har du skadet hår, så anbefaler jeg dig at købe Joico k-pak og moroccanoil her – det er her, jeg selv køber mine produkter.

One thought on “Moroccanoil og produkter fra Joico k-pak har reddet mit hår

  1. Jeg har længe prøvet at få fingrene i Moroccanoil, men har simpelthen ikke kunne finde det nogen steder! 🙁

    Så jeg siger mange tak for linket! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *