home Hus og Have Jeg skal flytte i weekenden og har brug for hjælp

Jeg skal flytte i weekenden og har brug for hjælp

Jeg ved ikke, om jeg har fortalt det til jer, men jeg har købt mig en bolig tættere på centrum, og jeg står faktisk og skal flytte her i den kommende weekend, og det glæder jeg mig SÅ meget til!

Det er faktisk første gang, jeg skal flytte rigtigt, da jeg kun har flyttet én gang tidligere, og der købte jeg nye møbler til lejligheden, så det er første gang, hvor jeg rent faktisk skal have mine ting flyttet fra ét sted til et andet. Da det kun er mig selv og et par venner, der kan hjælpe til med flytningen, har jeg valgt at hyre et flyttefirma, og det er jeg faktisk rigtig glad for. Jeg har valgt Flyttefirma Sjælland, som de fleste af jer nok udmærket kender til.

Jeg har som sagt aldrig selv prøvet at flytte med dem før, men jeg kender flere, der har brugt dem, og de har været super tilfredse med deres arbejde, og det vil jeg garanteret også være. Skal du også flytte, og har du brug for professionel hjælp, så kan du læse mere om dem her eller på deres Google+ profil.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *