home Madlavning Jeg vil se min ven lave mad med japanske knive og pålægsmaskiner

Jeg vil se min ven lave mad med japanske knive og pålægsmaskiner

En af mine bedste veninder skal snart begynde på kokkeuddannelsen. Hun siger hun mest glæder sig til at betjene køkkenets pålægsmaskiner, hvilket man jo godt kan forstå, for det ser sjovt ud, men jeg glæder mig selvfølgelig mest til at jeg skal hjem og spise hos hende og smage, hvad hun har lært om nogle uger. Hun har fået sådan nogle japanske knive, som er vildt flotte. Jeg ved ikke så meget om deres funktion, men måske kan de bruges til at lave sushi med, tænker jeg.

Jeg tror, min veninde ville være virkelig god til at lave sushi med sine japanske knive. Vi elsker begge at gå ud og spise sushi sammen, nemlig, og hvis hun nu lærte at lave dem rigtig godt, så synes jeg bestemt, vi skulle gøre det til en tradition. Min veninde bliver dog ved med at snakke om pålægsmaskiner, og hun ville nok straks gå ud og købe en, hvis de var lidt billigere.

Jeg tror, hun er fascineret af at det er så nemt at skære kød i skiver med sådan en maskine. Jeg har sagt til hende, at hvis hun vil stå og betjene pålægsmaskiner, så burde hun måske blive smørrebrødsjomfru i stedet for, men det vil hun trods alt ikke, så er hun alligevel ret glad for sine japanske knive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *