home Finans Investeringsrådgivning – Få hjælp til at investere

Investeringsrådgivning – Få hjælp til at investere

Har du en sjat penge du tænker på at investere, kan det være noget af en mundfuld at stå alene med. Markedet ændrer sig hele tiden, og hvad der er klogt den ene dag er måske direkte dumt den næste dag. Overvej derfor investeringsrådgivning.

For eksempel var det rigtig populært før 1999 at investere sine penge i kapitalpension, men det er de færreste der udfører investeringsrådgivning der vil råde en kunde til dette i dag, da reglerne på området er blevet radikalt ændret.

Der har også været en masse ballade med banker der har rådgivet deres kunder helt usandsynlig dårligt, hvor det har været sandsynliggjort at de vildledte mere eller mindre med vilje.

Derfor er det vigtigt at man stoler på sin bank, så man er sikker på at man ikke ender op med at tabe penge man investere. Der er nemlig også rigtig mange banker der er gode til investeringsrådgivning.

One thought on “Investeringsrådgivning – Få hjælp til at investere

  1. Investeringsrådgivning lyder faktisk om en rigtig god ide, som jeg aldrig selv har tænkt over. Min mand og jeg plejer bare at investere i det, som vi nu engang har lyst til, men det kan da være, at vi skal få noget professionel rådgivning næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *