home Behandling, Tandpleje Intet andet end ros til min tandlæge i Hellerup

Intet andet end ros til min tandlæge i Hellerup

Jeg vil gerne lige fortælle jer om en rigtig god oplevelse, jeg havde med min tandlæge i Hellerup tidligere i dag. Det startede egentlig med, at jeg i går aftes fik en meget slem tandpine, og jeg valgte derfor at kontakte tandlægen i morges. Jeg forklarede ham situationen, og jeg fik en akut tid hos klinikken i Hellerup.

Da jeg mødte op hos min tandlæge i Hellerup, kiggede tandlægen grundigt på mine tænder og kunne konstatere, at en visdomstand var på vej op og havde ramt en nerve på vejen. Det hele så dog ud, som det skulle, jeg fik noget smertestillende, og jeg fik ellers at vide, at jeg er mere end velkommen til at ringe til tandlægen i Hellerup, hvis smerterne fortsætter, eller hvis der opstår andre problemer. Derudover vil han løbende holde øje med visdomstandens udvikling. Det kalder jeg simpelthen for intet mindre end fantastisk service!

Jeg kan ikke andet end at rose min tandlæge i Hellerup for dagens behandling, og jeg kan anbefale ham det på kraftigste. Jeg ved, at der er mange derude, der er utilfredse med deres tandlæge, og til jer vil jeg bare sige, at I kan finde min tandlæge lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *