home Indretning & design Jeg får masser af inspiration til boligindretning på nettet

Jeg får masser af inspiration til boligindretning på nettet

Jeg har endelig fundet den lækreste andelslejlighed på Østerbro, som jeg så længe har gået og ledt efter, og jeg glæder mig virkelig meget til at jeg kan flytte ind og ikke mindst til at jeg skal til at indrette den. Jeg går meget op i boligindretning, og vil gerne have, at mit hjem ser flot ud.

Jeg kan rigtig godt lide at blive inspireret af forskellige magasiner om boligindretning eller hjemmesider om design, da jeg generelt har en meget minimalistisk stil, hvilket mange magasiner også ofte repræsenterer. Da jeg lige nu bor i lejet lejlighed, har jeg ikke haft lov til at male og bore som jeg havde lyst til, så det bliver rart at kunne indrette og male som man vil.

Det sjove er, jeg glæder mig mere til at jeg skal lave boligindretning i min kommende lejlighed, end til egentlig at flytte ind. Jeg har allerede fået tusinde ideer til hvordan og hvor mine møbler skal stå, og hvilke møbler, jeg skal ud og have købt, inden jeg flytter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *