home Terapi Valget mellem individuel terapi og parterapi har været svær

Valget mellem individuel terapi og parterapi har været svær

Det er en svær beslutning at tage, når man skal til terapi, men endnu sværere er, at man skal beslutte sig omkring, hvilken type terapi man skal vælge, når man selv mener at det skal være parterapi, og når kæresten mener, at vi skal have individuel terapi.

Vi havde længe diskuteret, omkring terapiformerne, men vores endelige beslutning i starten blev parterapi. Vi prøvede parterapien af i nogle måneder, og vi kom efter to lange måneder frem til, at vi ville prøve individuel terapi, da vi fandt ud af under parterapi, at vores problemer er mere individuelt og kommer fra barndommen. Dette gælder ikke kun for min kæreste, men også mig selv.

Individuel terapi har vi haft i en måned, og vi er begge blevet enige om, at individuel terapi er den bedste måde, at løse vores problemer på. Vi er begge faldet lidt til ro på hver sin måde, og vi ser frem til, at vi vil forbedre os mere på hver sin måde. Vi håber selvfølgelig ikke, at vi er nød til at tage parterapi, når vi er færdige med individuel terapi, men hvis vi har behov for det, vil vi nok ikke stikke af fra det, for i sidste ende gavner og styrker det vores forhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *