home Mad, Madlavning Indisk takeaway i København, der får dig til at føle, at du er i Indien

Indisk takeaway i København, der får dig til at føle, at du er i Indien

Forestil dig lige, at du sidder med den, du holder allermest af foran et bord spækket med et utal af indiske specialiteter. De mange krydderier fra det indiske køkken dufter himmelsk. Og de mange forskellige små anretninger er så utrolig spraglet og farverige. Du ved slet ikke, hvor du skal starte.

Indisk mad er blevet meget populært i Danmark i dag – særligt i de større byer som København. Indisk mad er kendt for at indeholde rigtig, mange forskellige krydderier og urter. Særligt masala, er en kendt ingrediens i indisk mad og også urten koriander bliver ofte associeret med indisk mad. Ordet masala betyder varme på indisk. Og det er også ofte det ord – varme – der leder tankerne hen på indisk mad. På grund af de gennemtrængende og krydret krydderier og urter kan indisk mad godt give en god varme i hele kroppen. Men udover krydderierne er det indiske køkken også rig på deres mange varianter af vegetariske retter.

Punjab Indian Restaurant bringer indisk takeaway til København

Punjab Indian Restaurant er et af de steder i København, hvor du kan spise autentisk, indisk mad. Du kan både bestille maden som indisk takeaway i København, hvis du foretrækker at få leveret herlighederne hjem eller du kan smage den indiske mad på Punjabs restaurant i Valby. På menukortet finder du alle de indiske retter, som der forbindes med det traditionelle, indiske køkken. Alt lige fra chicken tikki masala til lamb butter er på menukortet. På Punjab Indian Restaurant i Valby kan du sætte dig til bords på, det man godt kan kalde, en rigtig indisk restaurant, fordi restauranten på mange måder ligner enhver anden indisk restaurant i Indien. På Punjab kan du udover de forskellige enkelte menuer og retter vælge deres indiske buffet. Inden klokken 16.00 koster buffeten dertil kun 89 kroner og du kan blive ved at mæske dig i indiske retter, til du ikke orker mere.

Hvis du derimod vælger en hjemmeaften med indisk takeaway, kan det anbefales at ”spice” middagen lidt op, så det bliver en ægte, autentisk indisk oplevelse. Arranger nogle store pudder rundt om stuebordet og indtag din indiske mad med den du holder allermest af siddende på gulvet.

Indisk takeaway fra Punjab leveres til København og Valby. Du kan både bestille dine takeaway direkte på Punjabs hjemmeside eller ringe til dem men du kan også bestille din indiske takeaway over portalen JustEat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *