home Tøj Hygge og raggsokker – Hvad er pointen egentlig?

Hygge og raggsokker – Hvad er pointen egentlig?

Jeg er for nylig stødt på udtrykkene hyggesokker, raggsokker og hjemmesokker, alle sammen udtryk jeg aldrig har hørt før, og jeg er altså den type som interesserer sig for tøj, så hvad er egentlig meningen? Tilsyneladende er der ingen forskel på disse og almindelige uldsokker.

Raggsokker lyder jo ret cool, hvis man ser bort fra den egentlig betydning af ordet “ragg”. Jeg forestiller mig en eller anden specifik musikgenre eller noget i den stil. Er det dét som har været inspirationen monstro?

Under alle omstændigheder er raggsokker, hyggesokker og hjemmesokker tilsyneladende ganske udmærkede produkter. Kvaliteten synes at være i orden, og prisen er også fin, så jeg skal sådan set ikke klage, men jeg synes altså at det er meget mærkeligt, at man ikke bare kan kalde ting ved deres rigtige navn.

Jeg ved af gode grunde ikke hvordan i andre har det med den slags, hvorfor jeg også skriver her. Er de okay at kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade, eller skal man finde på alle mulige mærkværdige navne som raggsokker, for at livet forbliver interessant? Hvad synes du og hvorfor? Jeg ser frem til din kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *