home Biler Hvor får man hjælpen fra, hvis man mister sin bilnøgle?

Hvor får man hjælpen fra, hvis man mister sin bilnøgle?

Kender du ikke til en autolåsesmed?

Kender du endnu ikke til en autolåsesmed? Ved du faktisk ikke, hvad det er? Så kan du blive klogere! Det er ligeledes en god ting at kende til en autolåsesmed, som det er med en almindelig låsesmed. Man ved nemlig heller aldrig, hvornår man kan tabe sine bilnøgle. En autolåsesmed er en låsesmed til bilnøgler. Det tænker de færreste faktisk over, men når de står i situationen, så kunne de godt bruge en hjælpende hånd. Det ved dog bare ikke, hvem de skal kontakte, da de ikke kender til en autolåsesmed.

car-1492912Hvis du ikke kender til en autolåsesmed og heller ikke ved, hvad du skal stille op, når uheldet er ude, så læs med her!

Få en bilnøgle med startspærre: Det der med en gammel bilnøgle og en rusten lås gider vi ikke finde os i mere. Det tager for meget af vores tid – især når man har mest travlt. Alle kender også til en rusten lås om vinteren. Hvis bilnøglen ligeledes har mange år bag sig, så vil den ikke gøre det nemmere. Om vinteren fryser låsen sig nemlig sammen og det kan af den grund være umuligt at få den op til tider.

De fleste har dog ikke råd til en ny bil og må derfor nøjes med den gamle bilnøgle, tænker de. Men sådan fungerer det heldigvis ikke mere! Man kan i dag få en ny bilnøgle med startspærre, hvor man slipper for det store besvær. En bilnøgle med startspærre gør hverdagen nemmere, da man blot ved ét klik kan få åbnet bilen. Du stikker simpelthen blot nøglen ind i bilen og behøver ikke at lirke den frem og tilbage. Bilen og nøglen er nemlig registreret og når den først er inde og har fået kontakt, så er bilen låst op! Det kan virkelig betale sig at få anskaffet sig en bilnøgle med startspærre!

Hav altid en ekstra nøgle til din bil: Ligesom almindelige husnøgler, så er det også vigtigt at have en ekstra nøgle til din bil. Mange får dog slet ikke en ekstra nøgle til sin bil, når man køber den. Man glemmer derfor hurtigt at få sig en ekstra nøgle til sin bil, da man tænker på så meget andet i hverdagen. Det er dog vigtigt at have en ekstra nøgle til sin bil – både på sig, men også derhjemme eller hos en ven. Det kan især betale sig at have en ekstra nøgle hos en ven eller familie, da de så kan hjælpe dig, hvis du en dag er strandet.
Dette problem tænker mange heller ikke igennem. Forestil dig en biltur. Du og din familie skal op i sommerhuset og skal lige tanke inden I kører videre. Du og familien beslutter sig for at gå ind på tanken og købe en is, men da I kommer tilbage, så kan du ikke finde bilnøglen. I leder desperat, da I holder på en tank midt ude på landet på en tankstation. I kan ikke finde bilnøglen og går i panik. Hvad ville du gøre i denne situation? Det kan betale sig at være forberedt generelt, da man ellers havner i denne uheldige situation.

Her skal man kende til en autolåsesmed, som kan komme ud med en ny bilnøgle. Dette kan overraske mange. De fleste danskere er desværre vant til en dårlig service og kan slet ikke forstå, at det er muligt. Men det er det! Man skal blot kende til de rigtige firmaer! Men det er jo lettere sagt end gjort. For hvordan finder man frem til de gode firmaer? Det kan tage sin tid før man føler sig tryg hos et firma, især hvis man har været uheldig et par gange. Dette vil dog ikke ske hos en bestemt autolåsesmed. Der findes nemlig en ved navn Københavns Låsesmed, som altid sidder klar, hvis du har brug for hjælp! Denne autolåsesmed tilbyder ligeledes døgnservice og I vil af den grund kunne få hjælp uanset tidspunktet på dagen!

a-car-key-with-lock-2-1309390Så hvis du en dag mister din bilnøgle og ikke har en ekstra liggende, så kontakt altid Autolåsesmed Marschall! Den vil komme ud til dig med det samme – også hvis du har brug for en bilnøgle med startspærre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *