home Finans Hvis du vil skifte bank

Hvis du vil skifte bank

Jeg har gået i en periode efterhånden, og tænkt på at skifte bank, for jeg synes virkelig, at den bank jeg har nu, er meget ringe til alt hvad de laver, og derudover bahndler de en som om, at man er ny kunde hver gang man træder ind ad døren.

Det at skifte bank, er jo ikke bare lige noget man gør, for man skal selvfølgelig lige tænke over, hvad den nye bank kan tilbyde en, og hvis det er bedre, er det jo en god ting, men hvis man bare rykker fra skidt til værre, kan det jo nærmest være ligemeget.

Jeg har dog bestemt mig med sikkerhed for, at jeg skal skifte bank, for det kan nær,est ikke blive værre end det er nu, og jeg kan kun se lyset forude. Jeg vil bare gerne have en bank, der behandler mig som en person istedet for en byrde.

Jeg har kigget meget på nettet, for at se hvad de forskellige banker kan tilbyde mig som ny kunde, og nu tror jeg for alvor, at jeg er klar til at skifte bank, for jeg har fundet en, der lyder helt perfekt, og de er rigtige søde at tale med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *