home Sundhed & Helse Hvilket kosttilskud mangler jeg mon?

Hvilket kosttilskud mangler jeg mon?

Jeg har brug for jeres hjælp, kære læsere. I er så kloge, så I må vide lidt om det her. Jeg har længe gået rundt og været rigtig træt, selvom jeg egentlig spiser relativt sundt og varierende, får min søvn, og jeg plages heller ikke af stress, eller noget der ligner. Jeg føler mig heller ikke sløj eller syg på nogen måde, men bare træt hele tiden. Kan det være, at jeg simpelthen har brug for et kosttilskud af en eller anden art?

Jeg har prøvet at læse mig frem til, hvad der måske kunne være årsag til min konstante træthed, men jeg kan ikke komme frem til andet, end at jeg måske har brug for kosttilskud, men jeg har ingen anelse om, hvad det er for nogle vitaminer eller mineraler, som jeg mangler? Jeg tager hver morgen en multivitaminpille, og skulle man egentlig ikke tro, at det var nok?

Hvorom alting er, så kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer læsere, der måske har en ide om, hvad det er, jeg mangler, som jeg skal finde i form at et kosttilskud.

Jeg har fundet denne webshop, hvor man kan købe billige kosttilskud, og der har jeg tænkt mig at købe det eventuelle kosttilskud, som jeg mangler, så det må meget gerne være noget, der kan købes her, for jeg har hørt, at de skulle have nogle rigtig gode produkter.

Ellers kunne det være, at jeg skulle prøve at tage et smut forbi min læge, men problemet er bare, at jeg tror, at de har sommerferielukket et par uger endnu, og jeg kunne virkelig godt tænke mig snart at komme min træthed til livs, så al hjælp modtages med kyshånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *