home Vin Jeg elsker hvidvin og foretrækker en god Australien vin

Jeg elsker hvidvin og foretrækker en god Australien vin

Jeg tror, at de flestes favorit, når det kommer til vin, er rødvin, men min yndlingsvin er altså hvidvin, og det allerbedste er, når det er en god Australien vin.

Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg ikke er så glad for rødvin, men det har jo nok noget med smagen at gøre. Nu er det jo ikke sådan, at jeg slet ikke drikker rødvin, for det gør jeg jo engang imellem, men hvis jeg helt selv kan vælge, hvad jeg vil drikke, så bliver det altså hvidvin, og kan jeg oven i købet få en Australien vin, så er det jo helt perfekt.

Jeg ved heller ikke, hvorfor jeg er så glad for Australien vin, men jeg tror, at det har noget at gøre med, hvor druerne kommer fra. Druernes smag præges jo meget af det klima, de er omgivet af, og da Australien er et meget varmt land, men samtidig også har meget forskelligt klima, så tror jeg, at det skaber den helt perfekte hvidvin.

Når jeg køber hvidvin, så går jeg faktisk ikke så meget op i, hvad det er for et mærke, jeg køber, så længe det er en Australien vin.

Nu er det jo heller ikke, fordi jeg bare går rundt og drikker vin dagen lang, men når man virkelig skal nyde et glas iskoldt hvidvin, så er det altså lækkert med en god Australien vin. Det må rødvinstilhængerne også kende en del til.

Jeg synes helt klart, at du en dag skal prøve at købe en rigtig god Australien vin, helst en hvidvin, og så prøve at nyde et glas af denne delikatesse. Jeg er sikker på, at du nok skal blive helt bidt af den lækre smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *