home Underholdning Hvem kan ikke lide skrabelodder?

Hvem kan ikke lide skrabelodder?

Hvem holder ikke af skrabelodder? Jeg kan ikke forestille mig, at der er folk derude, der ikke synes, at det er bare lidt spændende at stå med et sådant imellem hænderne, og mærke spændingen inden de påbegynder skrabningen.

Jeg har holdt af skrabelodder siden dengang de først kom på markedet, for det er bare en hyggelig ting, der kan sætte gang i ens dag, hvis den ikke har været sådan rigtig spændende til at begynde med. Jeg er ihvertfald vild med følelsen.

Mange af mine bekendte er også begyndt at købe skrabelodder på min opfordring, og det er jeg da glad for, for så har vi det mere tilfælles, og kan tale om vores gevinster og sådan, når vi er sammen. Det kan jeg ihvertfald godt lide.

Jeg vil anbefale alle jer søde mennesker derude at prøve at købe skrabelodder, for jeg vil garantere jer for, at I vil synes om det, måske ikke ligeså meget som mig, men jeg tror som sagt stadigvæk ikke på, at nogen kan hade at skrabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *