home Plastikkirurgi Hvad botox, hageforstørrelse og hårtab kan gøre for dig og mig

Hvad botox, hageforstørrelse og hårtab kan gøre for dig og mig

Plastikkirurgi er egentlig ikke noget jeg nogensinde har set på med venlige øjne. Jeg mener at hvis folk bare tør være dem de er, så er udseendet egentlig ret ligegyldigt. Sådan tænkte jeg i hvert fad de først 30 år af mit liv. Nu er rynkerne imidlertid sprunget ud, håret er faldet af og næsen ligner en kartoffel, så naturligvis står botox og hageforstørrelse nu på menuen.

Hageforstørrelse giver en mindre næse

Jo den er godt nok, i hvert fald ifølge eksperterne. Et større hage giver faktisk en mindre næse, så en hageforstørrelse lyder slet ikke så tosset endda. Jeg ved ikke helt hvordan de vil gøre det, for sådan en hageforstørrelse skal vel bruge en form for implantat, men det vil jeg lade dem om.

Botox siger sig selv

Nå rynkerne springer ud i fuldt flor, så er det på tide med botox, det siger jo sig selv. Igen så aner jeg faktisk ikke hvordan botox virker. Jeg tror nok at de sprøjter noget ind under huden, hvorefter magien sker. Jeg synes at det lyder meget mærkelig, men hvad ved jeg om det, jeg har jo sådan set været modstander af den slags det meste f mit liv.

Hårtab – Min nemesis

Jeg tror stort set at alle mænd lider af hårtab i større eller mindre grad. Jeg havde jo eller håbet på at jeg havde arvet min mors hår, men jeg skulle snart efter min 30 års fødselsdag erfare at det ikke var tilfældet, så nu har arveligt hårtab gjort at jeg næsten ikke har mere tilbage, men det kan en hårtransplantation vist fikse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *