home Håndværk, Tøj Hos Anne Spang er kvalitet i højsædet!

Hos Anne Spang er kvalitet i højsædet!

I København findes der efterhånden mange skræddere, men det er få skræddere, hvor man kan få en lige så høj kvalitet som hos Anne Spang. Anne Spang har siden 2008 været selvstændig med sin skrædderbutik, der blev stiftet sammen med hendes mand, Rolf Sprunk-Jansen.

Anne Spang fik ideen til sin forretning tilbage i 2000, da hun selv syntes, at der manglede en at gå til, hvis man ønskede velsiddende bukser til kvinder, og Anne Spang ønskede derved at slå sig fast som brandet, man henvendte sig til, hvis man ønskede skræddersyet tøj i høj kvalitet.

Hos Anne Spang er kvaliteten også nøgleordet, og det er en faktor, som der aldrig bliver gået på kompromis med, hverken når det kommer til det skræddermæssige håndværk, stoffet eller de designmæssige overvejelser. Alle metervarer er nøje udvalgt og testet af Anne Spang, så man 100 % kan stå inden for varernes kvalitet og sikre en god brugeroplevelse lige fra kunden besøger Anne Spangs webshop til kunden iklæder sig de skræddersyede produkter.

I østen findes rigtig mange skræddere, og mange kan deres kram, men ligeledes findes der også mange, som ikke er uddannet skræddere og påtænker at kunne udnytte turister, der kun er på rejsemålet i en kortere periode, og derfor har svært ved at lave reklamationer over produkterne. Dette indgår man fuldstændig ved at købe sine skræddersyede varer hos Anne Spang.

Det er også let for asiatiske skræddere at sætte webshops op, der ved første øjekast ser ud til at være en vestlig skrædderbutik, men ikke nødvendigvis kan leve op til de standarder som vi forventer herhjemme. På trods af globaliseringen, er det erfaringen i Anne Spang, at vi ikke nødvendigvis ønsker at klæde os ens, og heller ikke har de samme forventninger til, hvad kvalitetstøj omfatter. Eksempelvis kan kvaliteten i uld variere meget, og hos skræddere af lavere kvalitet end Anne Spang, kan man godt komme ud for, at der er tilføjet polyester i stoffet. Dette undgår man helt og aldeles, hvor der er ens skarp kontrol med både leverandører af stof, samt det håndværksmæssige krav, der skal stilles til et skræddersyet produkt. Hos Anne Spang kommer kundens ønsker altid i første række, og man vil levere tøj der holder i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *