home Uncategorized Har købt en højtryksrenser og fugtmåler til vores lidt ældre skur

Har købt en højtryksrenser og fugtmåler til vores lidt ældre skur

Så fik jeg da lige investeret i en højtryksrenser, den har været på min ønskeseddel længe og for at det ikke skal være løgn, så fik jeg oven i hatten lige en fugtmåler med på vejen. Sagen er den, at jeg altid gerne har ville eje sådan en rigtig højtryksrenser, så jeg kan få givet vores skur en ordentlig omgang.

Vi bor i et forholdsvis nyt hus, men skuret der støder til bygningen, trænger godt nok til en tur. Der er fyldt med spindelvæv, stenene på gulvet er blevet kedelige at se på og rummet skriger nærmest på en højtryksrenser. En fugtmåler fik jeg med billigt, som en ekstra lille praktisk ting, men jeg skal rent faktisk bruge den, også i den her sammenhænge.

Det at bruge højtryksrenser i et skur, primært lavet af træ kræver lige lidt omtanke på forløbet efter, at vægge og gulv er blevet renset ned. Det er af afgørende betydning fugten har mulighed for at slippe bort, enten ved at udføre højtryksrensningen en varm sommerdag eller ved hjælp af en affugter. En fugtmåler er derfor et godt redskab, til at følge hvor hurtigt at vandet fra træet fortrænges og fordamper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *