home Dyr Mine herreløse katte får det bedste kattemad – de er alt

Mine herreløse katte får det bedste kattemad – de er alt

Der er så mange ting man skal huske, når man har husdyr. For det første er det vigtigt, at de skal fodres. Nu er det sådan, at jeg både ejer katte og hunde. Så der skal både købes hundemad og kattemad til de herreløse katte. En af de andre ting, der er vigtigt, er at dele dem op i hvert deres rum. De har det rigtig svært med at sove sammen.

Der er rigtig mange folk, der tror at hunde og katte ikke kan enes. Selvfølgelig kan de det. Som jeg sagde før, så skal de bare ikke være i samme rum, når de opfylder deres personlige behov. Hundene får deres hundemad i hunderummet, og de herreløse katte får deres kattemad i katterummet. Så let er det.

Det er jo ikke bare hvilken som helst mad, der er god nok til mine små pussebasser. De skal da have det bedste af det bedste. Og hvordan får man det bedste af det bedste? Man laver det selv. Ja, jeg er ekspert i hundemad og kattemad til herreløse katte.

Kattemad til de herreløse katte skal tilberedes med en masse fisk. Hundemad skal tilberedes med en masse knoglemarv.

Jeg kan også godt lide at lege med mine små og dejlige dyr. Jeg har lige købt nogle sjove bolde, som der kommer treats ud af. Jeg har en bold til kattene og en bold til hundene. Der kommer hundemad ud af den bold til hundene og kattemad ud af den bold til de herreløse katte. De flipper fuldstændigt ud, hvis de bliver blandet.

Nu føler jeg kun, jeg kom ind på ting og sager der omhandler hundemad og kattemad til mine herreløse katte, men jeg ville gerne have fortalt om meget mere. Jeg elsker at skrive om mine dyr. De er bare hele min verden. De betyder mere for mig end noget menneske. Jeg må fortælle mere en anden gang!

2 thoughts on “Mine herreløse katte får det bedste kattemad – de er alt

  1. Jeg synes, at det er utroligt stort af dig, at du har taget de herreløse katte til dig og passer på dem, som var det dine egne. Ja det er de jo sådan set blevet nu, men alligevel. Du er en af hverdagens helte.

  2. Jeg synes virkelig, at der burde være nogle flere mennesker som dig. Katte er noget af det sødeste, der findes, og så er det lige meget, om det er herreløse katte eller ej. De skal i hvert fald have et godt hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *