home Kosttilskud Tag blåbær helsekost og bevar dit gode syn…?

Tag blåbær helsekost og bevar dit gode syn…?

Jeg har lige hørt det mest mærkelige, synes jeg selv. Man kan åbenbart tage helsekost mod dårlige øjne, eller det vil sige, at man kan tage det og så bevare sit syn, som det er nu. Det er i hvert fald det, de lover.

Det helsekost, man kan tage for at bibeholde sit gode syn, er blåbær, eller rettere blåbærekstrakt. Det havde jeg godt nok aldrig hørt om før. Jeg troede ellers, at det var grøntsager og ikke bær, der var godt for øjnene, men det er det altså åbenbart.

Begge mine forældre og alle mine bedsteforældre begyndte at bruge briller, da de rundede de fyrre, fordi deres øjne var begyndt at blive dårlige. De havde altså ikke før haft brug for briller, så jeg synes selv, jeg har god grund til at frygte at det også kommer til at ske for mig.

Jeg ved selvfølgelig godt, at det ikke er jordens undergang, hvis jeg kommer til at bruge briller, men jeg synes bestemt det er værd at forsøge at undgå, hvis det virker at tage helsekost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *