home Sundhed & Helse Min helsekostforretning sælger også krydderier og urter

Min helsekostforretning sælger også krydderier og urter

I går, da jeg var inde i byen for at handle, blev jeg positivt overrasket, da jeg fandt ud af, at min lokale helsekostforretning også sælger krydderier og urter, ud over alt det helse og kosttilskud, de selvfølgelig også sælger.

Der var alverdens krydderier, og jeg fik alle mulige gode ideer til supper og te og gryderetter, hvor jeg kunne komme dem i. Jeg kan huske, at min mormor plejede at lave en te på urter, som hun fandt i haven, så det irriterede mig lidt, at jeg ikke kunne huske, hvilke hun brugte.

Jeg ringede så til hende og fik opskriften. Da jeg bor inde midt i byen, har jeg lidt svært ved at finde de ting, der skal puttes i teen ude i naturen, så jeg er meget taknemmelig for at jeg kan finde det, jeg skal bruge inde i helsekostforretningen.

Det er jo ikke et sted, jeg kommer så tit, så jeg har planlagt at jeg skal ind og købe en masse der fra i eftermiddag, på vej hjem. Nu ved jeg jo lige, hvad det er for nogle urter, jeg skal bruge til min te.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *