home Uncategorized Har du hørt om at tage pant i bil?

Har du hørt om at tage pant i bil?

Har du hørt om muligheden for at tage pant i bil?

Når man står og mangler penge, har mange tendens til at tage et lån i banken, eller et kviklån, hvis et lån i banken ikke kan lade sig gøre. Et lån i banken løber dog hurtigt op i renter, og et kviklån er både dyrt og uoverskueligt, og kan efterlade en økonomisk dårligere stillet end før.

Mange tyr derfor til at sælge deres bil, for at få den ekstra likviditet de har brug for. Dette kan dog vise sig at være meget upraktisk, hvis man pludselig får mere brug for bilen til hverdag.

Pant i bil er et godt alternativ til at sælge din bil

I sådan en situation er pant i bil et rigtig godt alternativ. Hos Pant i Biler panter de din bil, så du kan få op til 50% af bilens værdi udbetalt. Aftalen laves på kontrakt, og når kontrakten udløber, betaler du det aftalte beløbet tilbage, og får bilen retur.

Processen er nem og simpel. Du starter med at sende en ansøgning til Pant i Biler med billeder og beskrivelser af bilen, der skal pantsættes. Efter 48 timer vender Pant i Biler tilbage med et forhåndstilbud.

Du har pengene inden for 24 timer

Er du interesseret i tilbuddet, er næste skridt at få sendt bilen til tjek hos en af Pant i Biler’s kontorer. De holder til i Skovlunde og Kolding. Du skal ligeledes sørge for at få bilen til syn. En aftale kan først indgås, hvis bilen består synet.

Efter bilen er blevet gennemset hos Pant i Biler, får du det endelige tilbud. Accepterer du tilbuddet, udarbejdes der en udbetalingskontrakt, og så har du pengene på din konto inden for 24 timer.

Når kontrakten udløber betaler du det aftalte beløb tilbage og får bilen retur.

Pant i bil er super alternativ til dig, der ikke ønsker at sælge din bil. Læs mere om pant i bil her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *