home Arbejdsforhold, Foredrag Har du et højt sygefravær? Der er hjælp at hente her

Har du et højt sygefravær? Der er hjælp at hente her

Vidste du, at dit sygefravær faktisk afslører en masse informationer om, hvordan du har det på din arbejdsplads? Det er nemlig bevist, at der er tydelige sammenhænge mellem et højt sygefravær og et dårligt arbejdsmiljø. Det kan du læse mere om her i denne korte artikel.

Har du et højt sygefravær, så er det en god ide at tænke over, hvad dette kan skyldes. Er det bevidst, har du mange pjækkedage, eller har du reelt været syg? Hvis det høje sygefravær skyldes, at du ikke er glad for dit arbejde, eller at du oplever et dårligt arbejdsmiljø på arbejdspladsen, så er det en rigtig god ide at gå til den nærmeste leder med informationerne, så der kan blive taget hånd om problemet. Det er som regel både i egen interesse og i virksomhedens interesse at nedbringe sygefraværet.

En anden mulighed kan være at deltage i et foredrag om sygefravær, som afholdes jævnligt. Her kan man blive klogere på, hvad man selv kan gøre for at nedsætte sygefraværet og for at komme ud af den onde spiral, man ofte er fanget i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *