home Håndværk Det var ikke en tsunami, men håndværker døgnvagten var essentiel

Det var ikke en tsunami, men håndværker døgnvagten var essentiel

Her for godt og vel to år siden blev min mand og jeg ramt af en meget ødelæggene oversvømmelse i vores hus, vel og mærket primært vores kælderrum, der er placeret under vandlinjen. Det er ikke nyt for os at have lidt vand i kælderen, eftersom at vi er bosat i Greve kommune og det er et velkendt sted for oversvømmelser, en problemstilling i infrastrukturen der i takt med stigende mængder af nedbør i kommunen, har skabt massive vandskader på bygninger og inventar. Til alt held er der nu oprettet en håndværker døgnvagt, der fire tyve timer i døgnet, står klar med rådgivning og støtte når uheldet er ude.

De sidste ti år har vi godt og vel haft omkring en 4-5 sådan rimeligt alvorlige indslag, med vand der er trængt ind i vores kælder og næsten alle gange, med undtagelse af den sidste oversvømmelse, har været meget kaotisk og meget frustrerende at få genoprettet, med mangel på hjælp fra kommunen. Greve kommune er ellers en dejlig kommune at bo i, vi har altid været glade for området, men de første par gange vi havde oversvømmelse, kom det ganske naturligt tror jeg, meget bag på os, at en håndværker døgnvagt ikke var blevet etableret endnu.

Når skaden først er sket og man kommer hjem til en mindre sø i sin bolig, så vil der være et naturligt behov for at kunne blive oplyst om, hvilken forholdsregler man skal benytte sig af, med elektriske installationer, gasrør og andre halvfarlige ting, der under vand jo kan opføre sig ekstremt farligt i forhold til sine omgivelser. Men den nyetablerede håndværker døgnvagt, hos den lokale skadeservice, er det nu blevet muligt at få direkte kontakt til en fagekspert, der kan guide os igennem en fremtidig situation og vurdere mulige risici.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *