home Terapi Gruppeterapi hjalp min veninde af med sin lidelse

Gruppeterapi hjalp min veninde af med sin lidelse

Jeg har en lidt trist, men på langt de fleste måder heldigvis også positiv historie at fortælle. Det er i dag næsten tre år siden, min gode veninde fik konstateret anoreksi. Hun havde på rekordtid tabt sig helt ekstremt, og røg ind og ud af hospitalet flere gange. Til sidst foreslog hendes psykolog, at hun skulle begynde til gruppeterapi, hvilket både min veninde og hendes forældre var relativt negative overfor. De valgte dog heldigvis at give det en chance.

For det skulle nemlig vise sig, at det var netop hendes deltagelse i gruppeterapi, der fik hende ud af sygdommen og derfor på sin vis reddede hendes liv. I dag er hun helt rask, og har heldigvis ingen men af at have været syg. Hun er alt i alt en glad og positiv pige, der har det godt med sig selv og sin krop. Vi, hendes veninder og venner, kan selvfølgelig kun gætte på, hvad de har snakket om til gruppeterapi, men jeg tror, det var godt for hende, at høre på og tale til folk, der havde det nøjagtigt ligesom hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *