home Personlig Pleje Graviditetstest skal købes undercover

Graviditetstest skal købes undercover

Jeg hader at købe min graviditetstest i butikkerne, for der står altid en million mennesker, og kigger på imens, og de må alle tænke sit om situationen, for der vil altid være en der tænker på, hvad jeg mon har rodet mig ud i, siden jeg skal købe sådan en.

Det er også irriterende, at de ikke kan pakke en graviditetstest lidt mere diskret ind, så hele verdenen ikke kan se, hvad det er man står og køber, f.eks. ligesom med pornofilm, de er i det mindste sådan lidt diskrete i designet, så man kan købe dem diskret.

Jeg ville ihvertfald ønske, at der var et sted, hvor jeg kunne købe en graviditetstest uden andres opsyn, hvis man kan sige det sådan, men jeg kan selvfølgelig også købe dem over internettet, men det er alligevel lidt irriterende, at skulle vente på de kommer.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre, for inderst inde ved jeg jo godt, at jeg skal skide på hvad andre tænker når jeg køber en graviditetstest, men på den anden side har jeg bare meget svært ved at være ligeglad, der er bare en hårfin grænse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *