home Astrologi Jeg har i en snart mange år fundet gratis horoskoper på nettet

Jeg har i en snart mange år fundet gratis horoskoper på nettet

Jeg har siden midt 90’erne været en flittig læser af gratis horoskoper på nettet. Dengang var de fleste sider ren HTML, og Google var noget de færreste kendte. Derfor kunne det rigtig nemt bliver tidskrævende og frustrerende. Godt man ikke længere behøver at huske adresserne på hjemmesider længere. Det var godt nok noget hajs.

I dag er det mange gange nemmere at finde gratis horoskoper på nettet. Man kan både bruge Google og prøve lykken, eller finde nogen af de hjemmesider der samler alle de steder hvor man kan finde gratis horoskoper.

Det bliver sjovt, at se hvordan vi om 5-10 år finder gratis horoskoper. En ting er sikkert, og det er at det vil blive nemmere og nemmere, og det kan man da kun se frem til.

Med mindre vi selvfølgelig render ind i en atomkrig, og alt mere eller mindre går af helvede til. Det er ikke så sandsynligt det sker, men der er flere og flere slyngellande så på en eller anden måde præstere at få atomvåben, og det vil efter min mening gå galt før eller siden. Men mindre selvfølgelig at USA leger politimand atter engang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *