home Google, SEO Hvad laver et SEO firma? De laver Google optimering!

Hvad laver et SEO firma? De laver Google optimering!

Hvad er det for nogle virksomheder der kalder sig for SEO firmaer, og hvad er det for nogle produkter, de tilbyder? Jeg ved at de tilbyder SEO, men hvorfor Google optimering? Hvad er det for noget, og hvad dækker det over?

I et SEO firma kan man næsten forvente, at de tilbyder noget der har med SEO at gøre, men kan man forvente andre produkter? Jeg har undersøgt dette i løbet af de sidste par uger, fordi jeg selv er på udkig efter en virksomhed, som kan tage sig af søgemaskineoptimering for den virksomhed, jeg er ejer og direktør for. Den store konklusion er, at jeg bare skal vælge noget Google optimering, fordi hele mit kundegrundlag findes i Danmark.

Nu tænker du nok, hvad er Google optimering i alverden dog for en størrelse, men sandheden er, at Google optimering er det samme som SEO, og essentielt bruger de samme metoder, men forskellen ligger i hvilken søgemaskine SEO firmaet målretter arbejdet efter. Søgemaskineoptimering er en meget generel størrelse som oftest opererer efter nogle meget generelle metoder, som rammer samtlige søgemaskiner og ikke en bestemt, men når et SEO firma laver Google optimering så er deres SEO arbejde og metoder målrettet mod Google.

Google optimering handler om hvilke algoritmer Google bruger til at styre placeringerne i deres organiske søgeresultater. Google er unik i den forstand, at den har en langt mere kompleks måde at styre placeringerne end de fleste andre søgemaskiner. Deres algoritmer er milevidt foran de andre søgemaskiners, hvilket også er hvorfor mange SEO firmaer tilbyder SEO under aliasset Google optimering. Det er sværere at komme til tops i Google og arbejdet for at komme op på de sjove pladser vil helt automatisk påvirke deres placeringer i de andre søgemaskiner, uden at SEO firmaet behøver at fokuseres på dem.

I et SEO firma er omdrejningspunktet søgemaskineoptimering og de fleste produkter udledes herfra. Det må jo betyde at dem der arbejder med det vel nærmest er eksperter, når ikke de laver meget andet end SEO og optimering i Google i løbet af deres arbejdsdag. Jeg har i hvert fald store forventninger til det SEO firma, jeg har valgt at sætte min lid til.

Hvis du vil vide meget mere om Google optimering, og hvordan et SEO firma udfører arbejdet, så vil jeg opfordre dig til at kontakte en virksomhed, der tilbyder dette, for at få en professionel til at forklare for dig, hvordan det hele hænger sammen, og hvilke muligheder det kan give dig og din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *