home Emballage Min mors gaver blev pakket ind i gaveæsker

Min mors gaver blev pakket ind i gaveæsker

Jeg har lige været ude og købe gaver til min mor, som snart har fødselsdag. Den forretning, jeg fandt hendes gave i, var en lille butik, der lige er åbnet her i byen. Der var super hyggeligt derinde, og så pakkede de gaverne, jeg købte, ind i små fine gaveæsker.

Jeg tror, jeg fandt de helt rette gaver til min mor, som ellers ikke havde ønsket sig noget, derinde. Hun plejer ellers ikke at være ret nem at købe gave til.

Siden kom jeg til at tænke på, at jeg ikke forstår, hvorfor alle forretninger ikke bare bruger gaveæsker til indpakning. De er jo meget praktiske på så mange måder, da ekspedienten kommer til at spare den tid, han eller hun ellers ville have brugt på at skulle pakke ind, og kunden efterfølgende kan genbruge dem til at have små ting i.

Jeg kunne i hvert fald godt forestille mig, at min mor ville gemme sine gaveæsker, når hun har åbnet gaven. Hun har nemlig en masse små nipsting, som hun ikke har æsker til, og som godt kunne trænge til at blive ryddet lidt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *