home Tøj Går du med jakkesæt?

Går du med jakkesæt?

I dag kunne jeg godt tænke mig at tale lidt om mode, for jeg synes, at det er et – til tider – misforstået begreb. Lad os tage udgangspunkt i de klassiske og tidløse jakkesæt, som enhver kan bære.

Jeg har længe undret mig over, hvorfor det skal være så dyrt at være “moderne”. Hvis man gerne vil følge moden, så skal man konstant holde sig opdateret om de nye tendenser, og der er helt tiden nyt tøj, der skal købes, hvis man skal følge moden. Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke bare vælger at investere sine penge i nogle forskellige jakkesæt af ordentlig kvalitet, for de kan bruges i alle tænkelige situationer.

Jeg går som regel oftest i jakkesæt, og det er jeg virkelig glad for. Jeg får dem desuden skræddersyet hos Anne Spang, og det kan jeg varmt anbefale andre også at gøre.

Hvad synes I om modens tendenser? Lad mig endelig høre jeres mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *