home Uncategorized Frokost ud af huset? Prøv firmafrokost fra Fransk Spisehus

Frokost ud af huset? Prøv firmafrokost fra Fransk Spisehus

Kunne du tænke dig en velsmagende frokost ud af huset til din virksomhed? Så skal du prøve Fransk Spisehus firmafrokost. Frokost ud af huset fra Fransk Spisehus tilbyder en dejlig og smagfuld frokost hver eneste dag. Kokkene sørger for at levere et franskinspireret måltid og der er altid varierende menuer. Du kan både få frokost ud af huset hvis du er en lille virksomhed såvel som en stor virksomhed. Uanset størrelse, vil frokost ud af huset altid være af samme høje kvalitet, hvor smagen og konsistensen er sat i højsæde.

Skræddersy din frokost ud af huset

Frokost ud af huset fra Fransk Spisehus laver altid mad ud fra gode og sunde råvarer. I samarbejde med kokkene finder I sammen ud af hvordan din frokost skal strikkes sammen. På den måde får alle Fransk Spisehus kunder en skræddersyet løsning, hvor kundernes behov og ønsker er sat i fokus. Det er også muligt at bestille mad til firmajulefrokosten fra Fransk Spisehus.

Frokost ud af huset – leveret lige til døren

Frokost ud af huset fra Fransk Spisehus bliver altid leveret lige til døren når det er tid til at dine kollegaer eller ansatte, skal spise. Det er altid nemt og overskueligt, og det eneste I selv skal sørge for, er at sætte jer til bords og nyde den lækre franske mad. Frokosten kan blive leveret alle hverdage, på alle ønskede tidspunkter.

En sund frokost ud af huset er vigtig for dine medarbejdere

Ud over at frokost ud af huset fra Franskspisehus er velsmagende, så kan man også få sunde alternativer. Det er vigtigt når du bestiller en frokostordning til sine ansatte, at du giver dem et måltid, som giver dem næring og energi. Hvis du serverer et tungt måltid til frokost for dine medarbejdere, kan arbejdet efter frokostpausen blive påvirket af dette. Et tungt måltid er energidrænende, da kroppen bruger alt hvad den har i sig, til at fordøje maden. Hvis kroppen har brugt alt energi på at fordøje, vil de ansatte ikke have særligt meget overskud til det arbejde de skal udføre efter frokostpausen. De ansattes arbejdsindsats vil herved dale og de vil ikke levere et optimalt resultat. Derfor er det vigtigt at vælge en frokost ud af huset, som er nærende, med de rette vitaminer, proteiner og fibre, som giver de ansatte energi fremfor at bruge energi. Sidst men ikke mindst vil en sund frokost også være med til mindske fraværet. Kost har stor betydning på helbredet, og hvis du serverer sund mad for dine ansatte, kan det også ske at der forekommer mindre fravær.

Frokost ud af huset styrker sammenholdet blandt de ansatte

En frokostordning kan også styrke sammenholdet blandt de ansatte. Dette skyldes, at hvis de ansatte selv skal sørge for madpakke afholder de ikke frokostpause samtidigt. Ved at få frokost ud af huset, er alle ansatte ”tvunget” til at afholde frokost samtidig, og på den måde er der tid til at socialisere og lære hinanden at kende. Derfor, ved at bestille frokost ud af huset, kan sammenholdet blandt de ansatte blive styrket.

Frokost ud af huset aflaster stress

Det kan være en stor stressfaktor at skulle sørge for mad selv, når man skal på arbejde. Det aflaster en stor del af stress og bekymring hvis du som arbejdsgiver sørger for frokost til dine medarbejdere. På den måde skal de ikke tænke på andet end at møde ind på kontoret og fokusere på deres arbejdsopgaver. Derforuden sørger du også for at dine medarbejder får et nærende måltid. Som tidligere nævnt vil et nærende måltid også forbedre arbejdseffektiviteten blandt de ansatte.

Bestil frokost ud af huset fra Fransk Spisehus

Hvis du kunne tænke dig en sund, lækker og velsmagende frokost ud af huset, så skal du bestille fra Fransk Spisehus. Fransk Spisehus går op i kvalitet af råvarer og levere kun velsmagende retter med sans for detaljer og smagsoplevelser. Hvis du ønsker at vide mere om frokost ud af huset, at få et uforpligtende tilbud eller har generelle spørgsmål omkring retterne eller levering, så er du altid velkommen til at kontakte dem på 45 89 12 87 eller sende en e-mail på: franskspisehus@gmail.com . Du kan også tilgå dette link, og læse mere, her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *