home Hårpleje, Mode, Personlig Pleje Tøserne fortalte mig om frisørsalon i Tårnby og frisørsalon i Dragør

Tøserne fortalte mig om frisørsalon i Tårnby og frisørsalon i Dragør

Jeg er en pige på 16 år, og har længe gået og ønsket mig, at få farvet mit hår til den vildeste farve, men man skal jo være forsigtig med, hvilken frisør man tager hen til, da det hurtigt kan ende galt. Men tilfældigvis sad tøserne i klassen, og talte om hår og de frisører der var gode, som de havde været hos. Der blev nævnt to steder under samtalen. Det ene sted var frisørsalon i Tårnby, og det andet var frisørsalon i Dragør.

Jeg blev så nysgerrig for, at høre hvad de havde, at sige om de to steder, fordi jeg nu i lang tid havde søgt efter en god frisør. Mille fortalte, at hun havde været i en frisørsalon i Tårnby og Fie fortalte, at hun havde været i en frisørsalon i Dragør. De begge var meget tilfredse med deres hår, og den behandling de fik begge steder.

Mille og Fie kunne desværre ikke huske, de to steders telefonnumre, derfor måtte jeg selv på nettet og google på frisørsalon i Tårnby og frisørsalon i Dragør, men der kom jo mange frem, så jeg ringede straks til pigerne og forhørte mig, hvad de to frisører hed. Og der jeg nu havde fundet ud af det, ringede jeg til dem med det samme, og fik bestilt en tid hos frisørsalonen i Tårnby, da det var den salon der havde den korteste ventetid.

Dagen var inde til at tage til frisøren, og få en hårfarvning. Jeg tog en veninde med til den frisørsalon i Tårnby, som jeg havde bestilt tid hos, og fik endelig farvet hår og klippet spidser. Mit hår ser fantastisk ud nu, og jeg er rigtig glad for resultatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *