home Hårpleje, Mode, Personlig Pleje Leder efter god frisør dragør

Leder efter god frisør dragør

Jeg skal til påskefrokost i Dragør i morgen, hvilket jo er godt nok, Jeg elsker fester og god mad, men jeg trænger ganske forfærdelig til at blive klippet, og jeg kan simpelthen ikke nå at gå til min sædvanlige frisør. Jeg tænkte at jeg måske kunne gøre det på vejen, men findes der en god frisør Dragør?

Jeg er jo lidt krævende når det kommer til mit hår, og jegforlanger derfor høj kvalitet, men på den anden side er det her jo lidt af en krise. Jeg har prøvet at søge på frisør Dragør på både de gule sider, krak og google, men der er altså ikke rigtig noget der springer i øjnene. Dragør er jo heller ikke så tæt befolket.

Som i nok har regnet ud, så går jeg meget op i mit hår, men jeg har altså også oplevet nogle meget dårlige frisører i min tid, hvilket er grunden til at jeg er ekstra kritisk. Som sagt, går jeg normalt altid til den samme frisør, men denne gang kan jeg altså ikke nå det. Jeg håber virkelig at der er en der kender en god frisør Dragør, for jeg hader altså at møde op til en fest og ligne noget katten har slæbt ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *