home Transport Transport af vinduer er en udfordring uden den rette Fragtmand

Transport af vinduer er en udfordring uden den rette Fragtmand

I sidste uge skulle jeg transportere syv brugte vinduer fra min nuværende bopæl, med en plan om senere på året, at montere dem i et ældre hus jeg har investeret min fremtid i. Dette var en opgave man umiddelbart hurtigt kunne have klaret på en trailer, men eftersom at de var af lidt ældre dato og med enkelt glas, stod jeg lidt med en transport udfordring i sigte, derfor tog jeg en beslutning om at hyre en fragtmand til at tage opgaven.

Efter at have forsøgt mig med indpakning af gods, bobleplast og tape, begav jeg mig ud på den første tur med min trailer og det skulle jeg nok aldrig have gjort. Ved ankomst til huset måtte jeg konstatere, at to ud af de tre vinduer der var plads til på traileren, var knækket under min logistiske rejse og derfor besluttede jeg mig for, at kontakte en professionel fragtmand til transporten.

Det kan være en udfordring at finde frem til den billigste og mest skånsomme fragtmand, men med vore dages moderne internet, er man jo sikker på at blive præsenteret for et stort udvalg af transportfirmaer på en hurtig søgning. Det gik hurtigt op for mig at speciel transport udbydes af mange vognmænd, det er rent faktisk også til at betale og alle mine vinduer kom sikkert frem til huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *