home Fotografi Godt resultat af foto scanning til mine gamle billeder

Godt resultat af foto scanning til mine gamle billeder

For et par uger siden fandt jeg nogle gamle film med en masse billeder på, som vi aldrig havde fået fremkaldt før. Jeg kunne se, der var en masse rigtig gode minder, som jeg gerne ville have foreviget, så jeg besluttede mig for at bestille foto scanning, så jeg kunne få det bedste resultat. Jeg har altid været en ivrig fotograf, dog kun på amatørplan, og det undrer mig faktisk lidt, at jeg aldrig havde fået disse billeder fremkaldt, men nu fik jeg da en god overraskelse, da jeg rodede nogle gamle sager igennem.

Som sagt, så bestilte jeg foto scanning til billederne, da jeg havde hørt, det ville blive en rigtig god kvalitet, og da jeg i dag har modtaget mine billeder, kan jeg sige, at jeg er yderst tilfreds med resultatet. Det er rigtig sjovt at se billederne, især når det er så god kvalitet. Jeg tror, de er minimum fem år gamle, og nogle af dem kan jeg slet ikke huske, jeg har taget. Det er også sjovt at se, hvor meget, jeg har udviklet mig som fotograf siden dengang, men det er generelt nogle rigtig gode billeder.

Der var blandt andet nogle fotografier, som var fra en ferie, vi var på for nogle år siden, og det er tydeligt at se, at børnene er vokset siden den gang. Man bliver helt sentimental, når man ser disse gamle billeder, og jeg er da glad for, jeg besluttede mig for at jeg ville rydde lidt op i alt rodet, for ellers havde jeg da glemt alt om de billeder. Jeg overvejer lidt at bestille foto scanning på nogle af mine andre billeder, fordi kvaliteten er så god, og det kunne være fedt at have mange af de billeder, jeg har taget i årenes løb, i bedre kvalitet.

Hvem ved, måske ligger der flere film i blandt alt vores rod, som jeg ikke har fået fremkaldt. Jeg vil i hvert fald lede et par kasser igennem, når jeg får tid til det, hvis jeg skulle være så heldig. Jeg tror, det er fordi man ikke benytter sig så meget af fotoforretninger og almindelige film længere, så glemmer man helt at få fremkaldt sine billeder, da vi er blevet vant til at vi bare kan få billederne digitalt. Men jeg synes nu, der er noget hyggeligt ved foto scanning og det at få fremkaldt sine fotografier i en fotoforretning og åbne pakken med billeder.

3 thoughts on “Godt resultat af foto scanning til mine gamle billeder

  1. Jeg har brugt foto scanning til stort set alle mine billeder, så nu ligger de allesammen på computeren. Det er jo også super smart, for hvis nu der skulle ske en brand, kan man altid finde billederne frem igen.

  2. Jeg arbejder til daglig med foto scanning, og jeg synes, at det lyder som en rigtig god ide at få fremkaldt dine billeder.

  3. Før jeg læste dette indlæg, kendte jeg ikke til foto scanning, men kan nu se det smarte i det. Jeg ville blive meget ked af det, hvis jeg mistede mine gamle billeder, så nu vil jeg også få lavet foto scanning. Tak for det gode tip!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *