home Hudpleje, Personlig Pleje Hvem kender en forhandler, der sælger Nuxe?

Hvem kender en forhandler, der sælger Nuxe?

Min far og jeg har besluttet os for at give min mor Nuxe skønhedspleje i julegave. Vi har allerede været på julegave shopping sammen, da vi tænkte, vi ville være i ekstra god tid i år…

Til vores begges store ærgrelse, viste det sig, at alle de butikker, vi kunne tænke os, kunne være forhandlere af Nuxe produkterne, havde udsolgt, og i øvrigt ikke regnede med at få flere eksemplarer hjem – i det mindste ikke før efter nytår.

Da hverken min far eller jeg kender noget til Nuxe, ved vi ikke, hvor man ellers køber disse produkter. Vi kan af gode grunde ikke spørge min mor, da det jo skal være en overraskelse. Måske må vi ud en anden dag og lede efter produkterne i nogle andre butikker.

Vi er dog næsten kommet frem til, at vi skal finde nogen, der sælger Nuxe online, så vi bare skal have det sendt direkte til døren. Det er bare ærgerligt, at man ikke kan planlægge, hvornår ens ordrer ankommer, så vi ikke risikerer at min mor er hjemme, når pakkeposten ringer på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *