home Forbrugslån Vil holde en luksus juleaften i år med penge fra mit forbrugslån

Vil holde en luksus juleaften i år med penge fra mit forbrugslån

Jeg lovede for et halvt års tid siden, at jeg ville holde jul for hele familien, men på det tidspunkt var min pengesituation væsentlig anderledes, end den er nu. Jeg bliver nemlig nødt til at tage et forbrugslån, da jeg ikke har råd til det helt store arrangement for hele familien.

Jeg har en meget stor familie, hvilket jo på mange måder er rigtig dejligt, og jeg elsker dem alle af hele mit hjerte. Ulempen ved det er blot, at det ofte bliver rigtig dyrt til jul, da der skal købes gaver til mange mennesker, og så spiser en familie på 20 jo altså dobbelt så meget mad, som en familie på 10, hvilket er blandt årsagerne til, at jeg ser mig nødsaget til at optage forbrugslånet.

Der er også mange flere fødselsdage i løbet af året, så der skal også købes gaver ind noget oftere, end hvad man ellers skulle, hvis man blot havde en lille familie. Nå, men hvorom alting er, så har jeg altså tænkt mig at tage et forbrugslån, da jeg gerne vil holde en rigtig god jul med en masse lækkert mad og nogle store gaver.

Jeg har allerede et stort lån i banken, da jeg for nogle år siden købte et hus i Hellerup. Fint skal det jo være, og jeg har derfor en masse gæld, hvilket jeg nok kommer til at have i mange år fremover. Selvom jeg var skeptisk, gik jeg dog alligevel ned i min kære bank for at høre, om jeg kunne tage et forbrugslån der.

Min bankrådgiver skulle først diskutere det med chefen, så jeg ventede i mellemtiden med en kop kaffe fra automaten, som i øvrigt ikke var den store succesoplevelse. Efter 10 minutter kom bankrådgiveren tilbage med den besked, at jeg desværre ikke havde mulighed for at tage et forbrugslån hos dem. Krisen kradser jo, som man siger.

Det var jeg jo sådan set helt indforstået med, og det kom derfor ikke som en overraskelse. Det stod dog klart, at jeg måtte finde et andet alternativ. Jeg søgte derfor rundt på nettet efter et sted, hvor jeg kunne optage et forbrugslån relativt billigt.

Jeg fandt så SMS-lån.dk, hvor jeg hurtigt og nemt kunne optage et forbrugslån. Det gjorde jeg så, og allerede dagen efter havde jeg modtaget pengene.

Så nu er julen reddet takket være forbrugslånet hos SMS-lån. Jeg vil straks gå ud og købe et stort juletræ!

5 thoughts on “Vil holde en luksus juleaften i år med penge fra mit forbrugslån

  1. Det er jo så super smart, at man efterhånden kan låne penge alle mulige andre steder fra end banken. Jeg overvejer selv, om jeg skal tage et forbrugslån her til jul, men ved stadig ikke om det kan betale sig.

  2. Jeg synes også, at det er rigtig fedt, at man har mulighed for at låne penge andre steder end i banken. Personligt vil jeg dog helst undgå at låne penge, men skulle det alligevel ske, ville jeg gøre det, hvor det bedst kunne betale sig. Men der er godt nok mange danskere der har optaget forbrugslån, men det er jo også fint nok, så længe de bruger pengene på noget fornuftigt.

  3. Jeg tjener virkelig dårligt og bliver med jævnlig mellemrum nødt til at optage forbrugslån diverse steder fra for simpelthen at kunne overleve. Næste gang tror jeg, at jeg vil prøve hos SMS-lån.

  4. Jeg har også været nødt til at tage et forbrugslån her til julen, for når man som mig er rigtig dårlig til at spare op i løbet af året, så er julen altså rigtig dyr.

  5. Det var da godt nok heldigt, at du fandt et andet sted at tage dit forbrugslån henne. Bankerne er så nærige med at låne penge ud for tiden.
    Håber du og din familie får en rigtig god jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *