home Fragt, Transport En historie fra de varme lande om flightcases og god musik

En historie fra de varme lande om flightcases og god musik

Har du nogensinde tænkt på, hvor gode isbrydere flightcases faktisk kan være i sociale sammenhænge? Det havde jeg ikke, før jeg selv oplevede det for en uge siden. Her er historien:

På vej hjem fra jordomrejse

Jeg havde været på jordomrejse i et års tid, da jeg omsider nåede til Australien, som var min sidste destination, før turen igen gik hjemad. Et helt år havde jeg konstant været på farten med kufferter og flightcases på slæb, og nu var det endelig ved at være slut.

Min sidste aften i Australien besluttede jeg at tilbringe på noget, der hed Dingo Bar, et værtshus i udkanten af Melbourne tæt på flyvepladsen, som jeg skulle rejse fra næste morgen. Jeg stod oppe i baren og holdt øje med min bagage ovre i hjørnet, og jeg var især nervøs for, om de to flightcases stod for meget i vejen for de andre gæster. De fyldte godt i rummet, men sådan må det jo være, når man som jeg rejser med en kontrabas og en tuba.

Musik i baren

Da skete der pludselig det, at én af de andre gæster kom op til mig og spurgte: “Er det dine flightcases, der ligger og flyder derovre?” Jeg svarede ham, at jeg rigtignok havde en kontrabas og en tuba liggende og havde forsøgt at placere dem, så de var til mindst mulig gene for barens øvrige gæster.

Manden så på mig og sagde: “Hvis du har musikinstrumenter i dine flightcases, så må du hellere spille et nummer, før du går. Vi har nemlig ikke meget musik på disse kanter.”

Jeg tog derfor instrumenterne frem og begyndte at spille lidt klassisk frokostjazz. Det kunne gæsterne lide, og de begyndte at klappe i takt til musikken, så godt de nu kunne. Én af dem trommede endda på mine flightcases.

3 thoughts on “En historie fra de varme lande om flightcases og god musik

  1. Nej, hvor er det en skæg historie. Jeg har tit oplevet, at flightcases sætter gang i festen. Jeg har for eksempel været til en fest, hvor vi løb tør for stole, og så sad vi bare på min brors flightcases. 🙂

  2. Sikke en hyggelig historie. Jeg flyver ikke med flightcases, men jeg elsker, når man af den ene eller anden grund for kontakt til andre rejsende.

  3. Flighcases kan bruges til meget. Jeg bruger dem godt nok mest til mit kameraudstyr:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *