home Kosttilskud, Personlig Pleje Jeg købte både fiskeolie og Aniel Care i helsekostforretningen

Jeg købte både fiskeolie og Aniel Care i helsekostforretningen

I min familie har vi altid spist fiskeolie, og det passer nogenlunde med, at jeg skal købe noget nyt en gang om måneden. Da jeg i sidste uge skulle forbi helsekostforretningen, der ligger i nærheden af, hvor vi bor, kom jeg i tanke om, at jeg var løbet tør for hudplejeprodukter, og jeg ville derfor høre derinde, om de havde et specielt mærke, de ville anbefale mig at bruge. Ekspedienten, der stod der den dag, fortalte mig, hun selv brugte Aniel Care, så det besluttede jeg mig for, at jeg også ville give det en chance.

Aniel Care var ellers ikke et mærke, jeg tidligere havde hørt så meget om, men jeg stod og læste lidt om dem på æsken inde i butikken, og fandt dem umiddelbart meget interessante. Det var lige før, jeg glemte at købe det fiskeolie, jeg egentlig var kommet for at købe.

Nu har jeg prøvet Aniel Care et par dage, og jeg må konstatere, at det er nogle gode cremer, de laver. Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg spurgte ekspedienten, om der var noget hudplejeprodukt, hun ville anbefale, selv om jeg normalvist køber hudpleje i supermarkeder, men nogle gange, så må man prøve noget nyt og købe både hudpleje og fiskeolie det samme sted.

 

One thought on “Jeg købte både fiskeolie og Aniel Care i helsekostforretningen

  1. Det lyder da lidt underligt, at du aldrig har hørt om Aniel Care før. Jeg har brugt mærket i årevis, men det skyldes måske netop, at man ikke kan købe mærket i almindelige supermarkeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *