home Events, Underholdning Firmafest arrangør søges til events

Firmafest arrangør søges til events

I anledning af at firmaet er kommet så godt ud a krisen, er det blevet besluttet at der skal holdes et brag af en firmafest, med en masse store events, som kendte bands eller lignende.

Der findes jo ganske mange arrangører af firmafest og events, men dette er jo ikke en hvilken som helst fest, og derfor ønsker vi naturligvis ikke at lades os nøje. Intet skal spares, og derfor leder vi efter det bedste af det bedste.

Der er mig der har fået til opgave at finde et passende firma, som både kan klare catering, hyring af band, lokaler, administration og hvad der ellers måtte være, men jeg har måtte sande at jeg nok har taget munden for fuld. Indtil nu er det kun lykkedes mig at finde én, som jeg synes lever op til kravene, men de er naturligvis fuldt bookede, så nu er jeg på den. Hvis ikke det lykkedes at finde en passende firmafest arrangør, som også kan sørge for diverse events, og således gøre det til noget helt særligt, må i flyttedatoen for festen til efteråret, og det er på ingen måde praktisk eller ønskeligt.

Derfor skriver jeg nu her, i et sidste desperat forsøg, i håb om at nogen kan anbefale en firmafest arrangør der kan leve op til kravene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *