home Mad Find den lækreste receptionsmad i dag

Find den lækreste receptionsmad i dag

Når man skal fejre en eller anden form for mærkedag, og gerne vil have en række mennesker på besøg, er det meget typisk at holde en reception. Der er mulighed for at folk kan komme og gå i løbet af dagen. Det kræver dog, at man har lidt forplejninger så alle kan få noget. For hvad er en reception uden receptionsmad?

Meget oplagt når man kigger på receptionsmad, er det at kigge på en eller anden ude fra, som kan hjælpe til. Receptionsmad kan anbefales at bestille i en buffet-form, således at der er rigelige mængder og alle kan få noget. Hvis man virkelig vil forkæle sine gæster, kan der kun siges positive ting om den receptionsmad der leveres af Fransk Spisehus. Bestiller man mindst til 15, kan der vælges mellem en masse lækre retter i ”finger food” størrelse. Den receptionsmad man får, er af rigtig høj kvalitet og kan efter ønske være fisk, kød, vegetarmad eller ost og dessert. På den måde er helt man sikker på at få noget som de fleste højst sandsynligt kan lide. Specielt da det er muligt, at bestille rigtig mange små retter, således at ens mængdebehov bliver opfyldt. Søger man derfor den lækreste receptionsmad inspireret af det franske køkken, så er det er en rigtig god idé at kigge forbi Fransk Spisehus. Der bliver kælet for detaljerne og leveret mad som kan få alles maver i godt humør!

Skulle nogen af gæsterne være ekstra kræsne, er der med garanti også mulighed for at finde noget til dem. De mange muligheder for at sammensætte en menu helt efter eget ønske, gør nemlig at alle kan være med. Står man derfor og skal holde reception i den nærmeste frem, så er det helt klart en god idé at kigge forbi Fransk Spisehus, inden man træffer sin endelige beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *