home Personlig Pleje Fik både sølvfyldninger og hvide fyldninger lige efter hinanden

Fik både sølvfyldninger og hvide fyldninger lige efter hinanden

Omtrent da jeg fyldte 19 tog jeg mig endelig sammen og gik til tandlægen, efter at have holdt mig væk i noget, der ligner 4 år. Det blev året, hvor jeg fik mine første sølvfyldninger, men også året hvor jeg fik mine første hvide fyldninger.

Da jeg havde været ved tandlægen, som havde fortalt mig at jeg have to huller, der skulle laves så hurtigt som muligt, var jeg ret ked af, at det ville komme til at være så dyrt for mig. Dengang var jeg studerende og havde ikke lige penge til tandlægebesøg.Jeg valgte derfor at få lavet sølvfyldninger, fordi de hvide fyldninger var dyrere. Jeg fik hullerne lavet under rimelig stort ubehag, fordi der var rod med bedøvelsen, og fordi hullerne begge sad nede imellem to tænder og på hver sin side af samme tand.

Da jeg så kom hjem og fortalt mine forældre, om at jeg havde fået lavet fyldninger, blev de meget utilfredse over, at jeg ikke havde fået lavet hvide fyldninger. Jeg sagde, at jeg bare havde taget de billigste, men så insisterede de på, at jeg skulle have plastfyldninger i i stedet.

Så jeg måtte tilbage til tandlægen, have boret de gamle ud og fik sat ny, fine hvide fyldninger i. De var selvfølgelig lidt dyrere, dog ikke for mig!, men de har været det hele værd. De er meget pænere end sølv, og selv mine forældre har fået skiftet alle deres. Nok derfor, de syntes, det var fjollet, at jeg som nybegynder startede med sølv, når nu sølv er yt… Så et ekstra tandlægebesøg til mig, men nu har jeg fine, hvide tænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *