home Efterskole, Uddannelse Fenskær Efterskole med adresse i Nørre Nissum

Fenskær Efterskole med adresse i Nørre Nissum

Fenskær Efterskole med adresse i Lemvig er en efterskole for unge mennesker, der ikke har fundet orden og udvikling i det ordinære uddannelsessystem. Både socialt og fagligt.

Fenskær Efterskole med adresse i Lemvig – nærmere betegnet Nørre Nissum – er en speciel efterskole, hvor pædagogik og læringsfokus tager udgangspunkt i hver elevs ressourcer og specifikke behov. Fenskær Efterskole med adresse i Lemvig hjælper de unge på vej til at udvikle sig og blive bedre rustet til livet efter, at de har gået på skolen.

Specialefterskoler i Danmark

Der findes cirka 20 specialefterskoler spredt ud over hele landet, hvor Fenskær Efterskole med adresse i Lemvig, Nørre Nissum, er en af dem.

Der er stor forskel på de enkelte specialefterskoler, men det er dog fælles for de fleste, at der ligesom på Fenskær Efterskole med adresse i Lemvig, Nørre Nissum, fokuseres på elevernes udvikling af deres faglige og sociale potentielle.

Mange specialefterskoler tilbyder udslusning i forhold til skolen, hvilket Fenskær Efterskole med adresse i Lemvig også gør. Fenskær Efterskole kalder deres udslusningsforløb 3U, og dette er en god mulighed for eleven til at fortsætte den uddannelse og selvstændiggørelse, der har taget form på Fenskær Efterskole på adressen i Nørre Nissum.

Hvis man er mere interesseret i at høre mere om skolen, så kan man besøge hjemmesiden for Fenskær Efterskole på adresse www.fenskaer.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *