home Dyr Får din hund fiskeolie i kosten, så den er sund og rask?

Får din hund fiskeolie i kosten, så den er sund og rask?

Det er dejligt at være hundeejer, da man får ubetinget kærlighed og opmærksomhed. Dog er det ikke alle der kan leve op til rollen som ejer. Mange er uvidende over for hundens behov og der er mange som ikke magtede rollen alligevel.

Disse mennesker tænker ikke over den store konsekvens, som hunden skal leve med resten af dens liv. Det er vigtigt, at man sætter sig ind i rollen som ejer og læser op på lektien, før man anskaffer sig en hund, da dette er et stort ansvar at have. Der er mange forskellige racer og alle hunde er ikke ens. Der er stor forskel på temperament og behov fra hund til hund. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i hundens behov, før man anskaffer sig den.

Ud over hundens temperament og underholdningsbehov har hundene også forskellige behov inden for foder. Det er ikke alle hunde, som tåler det samme og der er stor forskel på hundenes smagsløg. Dog skal alle hunde have den rette foder, for at gøre dem stærke og sunde. Derfor kan man også købe tilskud til hundenes kost, da ikke alle foder indeholder alle vigtige elementer. Især hvis hunden skal have en glansfuld og dejlig pels, kan fiskeolie være nyttig at bruge i foderet. Ud over en flot pels er det også sundt for hunden, at få et fiskeolie tilskud i foderet.

Gør noget godt for din hund og køb fiskeolie som kosttilskud

Ikke nok med at hundens krop og pels vil nyde godt at fiskeolien, vil hunden også elske denne fiskeolie i maden. De fleste hunde elsker fisk og vil nyde godt af denne ekstra tilføjelse i foderet. Dog kan dårlig ånde opstå, da fiskelugten ikke ligefrem er særlig charmerende. Her er der dog en løsning i form af tandbørstning til hunden eller gnaveben, som også reducerer dannelsen af tandsten.

Der er ingen undskyldning for ikke at købe fiskeolie til hunden. Nemfoder tilbyder dig god kvalitet og noget for pengene, som dig og din hund ikke vil fortryde. Det eneste du kan risikere er, at du ikke skal besøge din dyrlære så ofte, men mon ikke det kun er en god ting?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *