home Rengøring Få mere overskud i hverdagen med privat rengøring

Få mere overskud i hverdagen med privat rengøring

Vi er klare over at der er tusinde andre ting man hellere vil end at gøre rent. Derfor bør du overveje privat rengøring. Vil du også gerne have mere tid til familie, venner eller fritidsaktiviteter? Med privat rengøring kan du tage ud og lave lige hvad ud har lyst til, uden at skulle have dårlig samvittighed over at have efterladt det beskidte hjem.

 

Travl hverdag

De fleste danskere har i hverdagen en million ting de skal nå. En dag for en gennemsnitsdansker kunne eksempelvis se sådan her ud:

 1. Stå op, gå i bad,
 2. Klæd dig på
 3. Smør madpakke til børnene
 4. Lav morgenmad
 5. Gør børnene klar
 6. Kør børnene i skole
 7. Tag på arbejde
 8. Være på arbejde i 8 timer
 9. Hent børnene fra fritidsordning
 10. Handle ind på vejen
 11. Lav aftensmad
 12. Læg børnene i seng
 13. Slap af
 14. Gå i seng

Sådan ser en hverdag normalt ud for en almindelig dansker. Når så weekenden kommer, er det eneste man har lyst til, er at slappe af, og være sammen med familie og venner. Det sidste man gider er at bruge weekenden på at gøre rent og rydde op. Derfor kan privat rengøring være en stor lettelse for mange. Det er ikke et tabu at få privat rengøring. Det betyder bare at man sætter pris på et rent hjem, og at bruge tiden på vigtige ting såsom familien.

Privat rengøring skaber overskud

Vi kender alle til det. Opvasken hober sig op. Spindelvævet i soveværelset er blevet større, og gulvet trænger til en ordentlig omgang. Jo længere tid man venter jo mere stresset bliver man. Man kan allerede konkludere, at det aldrig vil ændre sig, og at rodet altid vil hjemsøge en. Med privat rengøring får du både et rent hjem men også ren samvittighed. Det giver altså overskud med lidt hjælp i hverdagen.

Undgå stress

Mange danskere lider af stress, og måske er du en af dem? Måden at bekæmpe stress på, er at kunne stryge bare et par enkelte ting af ens daglige liste. Med privat rengøring er der endnu en ting du ikke behøver at bekymre dig om, så du kan fokusere på dig selv og afstresse. Rengøring er en af de ting som stresser danskerne mest over, og derfor kan være en fordel at lade andre hjælpe til med husgerningerne.

 

Tryg privat rengøring

Privat rengøring foregår i private hjem hvor alle private ejendele er, derfor er det vigtigt at vælge et rengøringsfirma, som er til at stole på. Renice rengøringsfirma har flere års erfaring med privat rengøring og har stor respekt for den private sfære. Renice ansatte er nøje udvalgt, veluddannede indenfor feltet og har mange års erfaring med at befærde sig i private hjem, om end kunderne er hjemme eller ude af huset. Du kan derfor trygt få privat rengøring hos Renice. Din tryghed som kunde er udelukkende førsteprioriteten. Renice ansatte passer på dine ting og forholder sig altid professionelle til opgave, og du skal derfor heller ikke bekymre dig om at lukke en ansat ind af dørene, hvis de kommer fra Renice.

Privat rengøring er en størrelse for sig, og derfor har Renice ansatte også være igennem et internt uddannelsesforløb og er blevet oplært i brugen af medbragte rengøringsmidler, som i øvrigt alle er miljøvenlige og allergitestet.

Privat rengøring fra Renice

Renice ansatte har som sagt meget erfaring med privat rengøring, om end det er i en lejlighed eller en villa, unge mennesker eller ældre mennesker. Lige meget hvad bliver privat rengøringen altid udført til punkt og prikke med respekt for ejendele og det private hjem. Renice er en full-service rengøringsvirksomhed som også beskæftiger sig med at gøre virksomheder, institutioner og skoler rene. Renice er et firma som altid er stabilt, fleksibelt, loyalt, kvalitets- og servicebevidst. Der er altid mulighed for at skræddersy løsninger til den enkelte kunde, så alle behov bliver opfyldt til fornuftige priser.Du kan læse mere om Renice og privat rengøring her! 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *