home Biler, Låsesmed Få lavet en ny bilnøgle, hvis du har mistet den gamle

Få lavet en ny bilnøgle, hvis du har mistet den gamle

Når man køber en ny bil, får man automatisk også en ny bilnøgle. Som bilejer er man ret afhængig af bilnøglen, og man vil ikke kunne benytte køretøjet uden en nøgle. Det sker dog af og til, at man kan være så uheldig at miste sin bilnøgle. Det betyder derfor, at man er nødsaget til, at skulle ud og investere i en ny bilnøgle. En ny bilnøgle kan være en dyr omkostning, da sådan en som regel, skal speciallaves, hvilket ofte er tilfældet for nyere biler. Dette skyldes, at låsesystemet på nyere biler er forbedret og bedre sikret, og for nogle bilnøgler betyder det, at bilnøglen også skal kodes. Specielt Mercedes bilnøgler kan være dyre at genanskaffe, da man er nødsaget til at gå til en autoriseret Mercedes forhandler for at bestille en ny bilnøgle, da denne specielle nøgle ikke fungere som en normal bilnøgle, men i stedet for er krypteret med et system således, at den ikke kan kopieres eller anvendes hvis nøglen skulle blive spærret.

 

Det er generelt altid en rigtigt god ide, at sørger for at have en ekstra bilnøgle, således at nøglen bare kan kopires (hvis ikke det er en Mercedes selvfølgelig), i stedet for at der skal fremstilles en helt nye nøgle, der skal passe til den eksisterende lås på bilen.

 

En autolåsesmed kan lave en ny bilnøgle

Der findes autoriserede autolåsesmede, der kan hjælpe dig, hvis du står i den situation, ikke at kunne få din bildør op samt hvis man skal have en ny bilnøgle. Der findes en bestemt autolåsesmed, som primært operere i hovedstadsområdet. Denne autolåsesmed hedder Autolåsesmed Marschall og er en del af Marschall Safety Group, der også ejer Københavns Låsesmed. Denne autolåsesmeds virksomheden tilbyder en 24 timers døgnservice. Dette betyder dermed, at man på alle tider af døgnet kan få fremstillet en ny bilnøgle. Ydermere tilbyder virksomheden en ny bilnøgle af alle slags typer, til næsten alle bilmærker, af alle årgange. Står man i den rigtigt uheldige situation at have mistet den sidste bilnøgle man har, og bilen er låst, vil man hos de traditionelle autoværksteder opleve en ventetid på mellem 3-7 arbejdsdage, før man kan få en ny bilnøgle. Hos Autolåsesmed Marschall tilbyder de den samme service på under den halve tid. Den service som virksomheden tilbyder, er der desværre ikke mange andre autolåsesmede, der tilbyder, så næste gang man skal have en ny bilnøgle, så er det bare om at kontakte virksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *